Alltså, är det bara jag som är helt förbryllad över hur förbannat smidigt det var på tvärbanan idag? Det är som om världen har vänt upp och ner! Hur i helvete kan det vara så att plötsligt, på en helt vanlig arbetsdag, är det knappt en jävel på tvärbanan? Det är ju som om folk har glömt bort att den existerar! Men låt oss vara ärliga här, vi vet alla vad som pågår – ALLA HAR TAGIT LEDIGT EFTER NATIONALDAGEN!

Det är helt jävla absurt att man måste ha en röd dag för att folk ska få tummen ur röven och inse att de kan stanna hemma en dag till. Är det så här det ska vara nu? Att vi måste förlita oss på helgdagar för att få en jävla anständig pendling? Det är fan inte okej att bara för att det är en röd dag så blir plötsligt transporten en jävla fröjd. Det är som en käftsmäll till oss som alltid kämpar genom folkmassorna.

Och sen står man där på perrongen, förväntansfull och redo för kaos, men nej! Det är som en jävla spökstad. Inget trängsel, inga förseningar, bara ett förbannat bekvämt och smärtfritt åk. Men låt oss inte luras, detta är en undantagssituation. Så snart alla är tillbaka till jobbet, kommer vi återigen vara packade som sardiner i en jävla burk.

Så njut av denna lilla paus, för vi vet alla att det inte kommer att vara länge. Snart är vi tillbaka till den vanliga förbannade misären. Men visst, idag var det helt okej på tvärbanan. Men vi ska fan inte behöva förlita oss på att folk tar ledigt för att få en behaglig resa!

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Helt förbryllad!

Inläggsnavigering


4 reaktioner till “Helt förbryllad!

  1. Haha, du anar inte hur förbannad jag är över att du och dina likasinnade får det så jävla enkelt på tvärbanan när vi andra faktiskt gör något produktivt med våra liv! Ja, jag tog ledigt efter nationaldagen, men inte för att lata mig som vissa verkar tro. Jag hade planer, viktiga planer, som inte innebar att trängas med svettiga pendlare. Det var min rätt att ta en extra dag och göra något vettigt istället för att bli en del av den dagliga pendlingsmaran.

    Men nu när jag läser din gnälliga tirad, kan jag inte låta bli att bli förbannad. Här sitter du och klagar över att du hade en bekväm resa? Att du inte fick din dagliga dos av kaos och trängsel? Ursäkta mig, men jag tror att vi som tog ledigt förtjänar lite cred för att ha förbättrat din morgon, om än tillfälligt. Kanske borde du vara tacksam istället för att gnälla.

    Och ja, du har rätt i att detta är en undantagssituation. Men vet du vad? Vi har alla våra skäl att ta ledigt. Kanske handlar det om att undvika utbrändhet, kanske om att ta hand om familjen, eller bara för att få en andningspaus från den ständiga stressen. Så nästa gång, innan du börjar klaga över en smidig pendling, tänk på varför folk tar ledigt. Vi gör det inte för att jävlas med dig eller för att rubba din dagliga rutin. Vi gör det för att vi behöver det.

    Så njut av din bekväma resa medan den varar. För snart nog är vi alla tillbaka, och då får du ditt älskade kaos tillbaka. Och tro mig, vi är lika lite sugna på det som du är.

  2. Oj, ser man på! Det verkar som att blockeringsknappen är lite förvirrande för dig, eller hur? Kanske är det dags att byta ut glasögonen, eller så är det bara åldern som spelar ett spratt. Lycka till nästa gång! 😂👴📴

    1. Nu ska vi se… Där är den där förbannade kommentaren. Hur i helvete blockerar man nån här då? Satans skitdator, varför kan inget vara enkelt? Allt var så mycket bättre förr när man bara kunde säga åt folk att dra åt helvete rakt i ansiktet. Nu ska det vara så jävla krångligt med alla dessa knappar och inställningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link